Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Που εστιάζεις?


Η διαδικασία της δημιουργίας αρχίζει πάντα με τη σκέψη. 
Η σκέψη είναι μια μορφή ενέργειας με δική της μοναδική συχνότητα. 
Είναι μια ανεξάρτητη εκδήλωση της ενέργειας, με τεράστια μαγνητική δύναμη. 
Και όπως γνωρίζουμε, μαγνητισμός σημαίνει έλξη. 
Η Σκέψη λοιπόν είναι μια δύναμη, μια εκδήλωση της ενέργειας, έχοντας μια μαγνητική ικανότητα έλξης.

Η κάθε μας σκέψη είναι μία μορφή ενέργειας που έχει την δικιά της μοναδική συχνότητα, και καθώς οι σκέψεις μας στέλνονται έξω στο σύμπαν μέσω του ηλεκτρομαγνητικού παλμού του εγκεφάλου μας, συναντούν ενέργεια που δονείται σε παρόμοια συχνότητα και φέρνει στην ζωή μας συγκυρίες και ανθρώπους που δονούνται επίσης στις ίδιες συχνότητες.

Όσο υψηλότερη είναι η δόνηση, τόσο θετικότερα θα είναι τα γεγονότα και οι άνθρωποι που ελκύουμε και το αντίθετο επίσης, όσο χαμηλότερος ο κραδασμός, τόσο πιο αρνητικοί θα είναι οι άνθρωποι και τα γεγονότα που ελκύουμε.
 
Αυτό σημαίνει ότι είναι σημαντικό να ανυψώσουμε την δόνηση μας έτσι ώστε και οι σκέψεις που εκπέμπουμε να είναι υψηλότερων δονήσεων.

Η φύση του ανθρώπου είναι καθαρά διπολική, όπως συμβαίνει πάντα στις 3
D πραγματικότητες.
Είμαστε δηλαδή και θετικοί (+) και αρνητικοί (-).
 
Η πολικότητα μας μεταβάλλεται συνεχώς ανάλογα με τη δόνηση που εκπέμπουν οι κυρίαρχες σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας.
Και εφ'όσον σκέψη = δόνηση, όταν βιώνουμε την έλλειψη, ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός που εκπέμπουμε έχει πολύ χαμηλή δόνηση.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και όταν νιώθουμε φόβο ότι κάτι κακό θα μας συμβεί. Και αυτό μας προκαλεί ανασφάλεια, πολλές φορές και για την ίδια την επιβίωση μας.
 
Και τι πετυχαίνουμε με αυτό? Να ρίξουμε την δόνηση μας στα κατώτερα δυνατά επίπεδα.
Όταν νιώθουμε αυτά τα συναισθήματα, τη στιγμή που τα νιώθουμε, αν στρέψουμε την προσοχή μας στην ενέργεια μας θα παρατηρήσουμε ότι αυτή κάνει μια συρρίκνωση, μαζεύεται κλείνει προς τα μέσα.

Όταν αντιθέτως επικεντρωνόμαστε σε δημιουργικές σκέψεις, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουμε, έχοντας θετικά συναισθήματα και επικεντρώνοντας την προσοχή μας στα όνειρά μας και όχι στις αποτυχίες μας, η ενέργεια μας «ανοίγει» και με έναν μαγικό τρόπο μπορούμε πλέον να αλλάξουμε τη συχνότητα μας, ώστε ο Νόμος της Έλξης να φέρει θετικά πράγματα από την ίδια ακριβώς ενεργειακή συχνότητα στη ζωή μας.

Αυτό λοιπόν που έλκουμε εξαρτάται απόλυτα στο που και πώς επικεντρώνουμε την προσοχή μας.
 
Είναι όμως εξαιρετικής σημασίας όταν θέλουμε να υλοποιήσουμε την οποιαδήποτε ευζωία ή αφθονία στην ζωή μας, να πιστεύουμε ότι είναι ήδη δική μας, για να μπορέσει να υλοποιηθεί πράγματι στην πραγματικότητα μας.
 

Δεν μπορούμε από την μία να "θέλουμε" και από την άλλη να μην "πιστεύουμε" οτι μπορούμε να έχουμε.
Στην ουσία δηλαδή, χρειάζεται να δημιουργήσουμε ένα νέο ενεργειακό αντίτυπο του εαυτού μας σε μια βελτιωμένη εκδοχή, που ενεργειακά είναι σε πολύ υψηλότερη δόνηση από αυτή που είναι ο συνηθισμένος μας εαυτός που υποφέρει από την έλλειψη.
 

Ο άνθρωπος έχει άπειρες δυνατότητες, και το εργαλείο που ονομάζεται μυαλό μπορεί να το χρησιμοποιήσει εναντίον του, με την ίδια ευκολία που μπορεί να το χρησιμοποιήσει προς όφελος του.
Η κβαντική μηχανική είναι τώρα σε ένα σημείο όπου αρχίζει να εξηγεί το πώς εμείς, ως παρατηρητές, είμαστε υπεύθυνοι για τη δημιουργία της δικής μας αντίληψης της πραγματικότητας. 
Ουσιαστικά, τα μυαλά μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας και όχι το αντίστροφο.

Οπότε ας γίνουμε πιό συνειδητοί στο τι και πως σκεφτόμαστε γιατί το καλύτερο αύριο που όλοι περιμένουμε δεν θα έρθει από μόνο του.
Μπορεί μόνο να είναι αποτέλεσμα αλλαγής της δικής μας κοσμοθέασης, και εφαρμογής ενός νέου μοτίβου σκέψης και συμπεριφοράς.


Μάρη Κουγιτάκη











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αλλάζω

Η περίοδος που διανύουμε φαίνεται πολύ άσχημη. Όμως οι περισσότεροι ξέρουμε, γνωρίζουμε, νιώθουμε, ότι δεν πάει άλλο. Ο κόσμος έχει επέλ...