ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

*Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ*

Σεμινάριο στην Κύπρο - Λευκωσία 20/05/2017

Υπάρχει ένα αρχέγονο ερώτημα που απασχολεί εδώ και χιλιάδες χρόνια τον άνθρωπο. Ποιός είναι ο Σκοπός της Ζωής???

Η Φιλοσοφία καθώς και η Ψυχολογία ασχολούνται ανέκαθεν επισταμένα με το θέμα, και έχουν παρατηρήσει οτι όλες μας οι ενέργειες οι σκέψεις και οι δράσεις στην ζωή, αποσκοπούν στην καλή διαβίωση, στην απόλαυση και στην ευτυχία. 
Έχουν εύλογα ίσως καταλήξει στο συμπέρασμα, οτι επειδή οτιδήποτε κάνουμε, το κάνουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε οτι ο σκοπός της ζωής είναι η Ευτυχία. Να ζήσουμε μια όμορφη και απροβλημάτιστη ζωή δηλαδή.
Σίγουρα ισχύει και αυτό. Είναι όμως μόνο αυτό? 

Αν αρκεστούμε στο οτι ο σκοπός της ζωής μας είναι το κυνήγι της ευτυχίας, ίσως να μην καταφέρουμε ποτέ να δούμε τον πραγματικό σκοπό, τον Ανώτερο Σκοπό, που υπάρχει πίσω από αυτό. 
Προφανώς το κυνήγι της Ευτυχίας είναι ένα πάρα πολύ καλό μέσο χειραγώγησης, εφ'όσον έχουμε δει οτι χιλιάδες χρόνια τώρα, κρατάει τους ανθρώπους προσηλωμένους στο κυνήγι κάποιας αόριστης έννοιας που στην πραγματικότητα ποτέ δεν πιάνεται, αλλά μόνο δημιουργείται. 
Αυτό θα έπρεπε να μας πει πολλά.

Πέρα από αυτό, υπάρχει πάντα ένας Ανώτερος Σκοπός για όλους μας. 
Πολλές φορές ίσως νιώθουμε οτι η ζωή μας δεν έχει κανένα νόημα, οτι είμαστε τυχαία εδώ, οτι η ζωή περνάει και χάνεται. Δεν βρίσκουμε νόημα και ουσία σε τίποτα από οτι κάνουμε. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Σκοπός μας, για πολύ συγκεκριμένους λόγους, είναι συνήθως καλά κρυμμένος, και για να μπορέσουμε να τον ξεθάψουμε από τα βάθη της ύπαρξης μας, να τον δούμε και να τον κατανοήσουμε, χρειάζονται κάποιες προυποθέσεις που θα δούμε και θα αναλύσουμε σε αυτό το σεμινάριο.

Θα μάθουμε πως να επιτρέπουμε πάντα στους εαυτούς μας να ενεργούν όπως αισθάνονται, και πως να γινόμαστε περισσότερο αυτό που πραγματικά είμαστε.
Το σημαντικότερο όφελος όμως του να βρούμε ποιός είναι ο Ανώτερος Σκοπός μας, είναι οτι όταν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο, μπορούμε πιά να αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας με όλα του τα προτερήματα και τα ελαττώματα, και να αναγνωρίσουμε ότι ο καθένας από εμάς δικαιούται να είναι αυτό που είναι και να κάνει αυτό που η ψυχή του έχει επιλέξει. 
Αυτό μας δίνει μια απόλυτη Ελευθερία και έναν επαναπροσδιορισμό της ζωής μας, η οποία ίσως για πρώτη φορά, αποκτά νόημα και σκοπό.

Εισήγηση:
ΜΑΡΗ ΚΟΥΓΙΤΑΚΗ

Το σεμινάριο δημιουργήθηκε στα πλαίσια της μεθόδου AkashaTherapy® 
Κόστος σεμιναρίου ανά άτομο 30 ευρώ (Δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.)

Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη για την καλή οργάνωση του σεμιναρίου.
Η εκδήλωση θα γίνει στην οδό Αρμενίας 1 και Καλυψούς 30, στην Λευκωσία, απέναντι από το κτήριο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στην λεωφόρο Λεμεσού, το Σάββατο 20/05/2017, και ώρα 5 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την:

ΜΑΡΗ ΚΟΥΓΙΤΑΚΗ
* Δημιουργός της μεθόδου AkashaTherapy® 
* Ηχοθεραπεύτρια
* Σύμβουλος Προσωπικής Εξέλιξης
* Συντονίστρια Σεμιναρίων Επιμόρφωσης και Αυτογνωσίας
* Ιδρυτικό μέλος της Α.Μ.Κ.Ε. "ΑΙΓΙΔΑ" 

Greece: 0030 6975532922 
Cyprus: 00357 99540697
Email: amariaseven@gmail.com
Fb: Mari Kougitaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνοδοιπόροι

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

  • * Όλα μπορούν να θεραπευτούν - Martin Brofman
  • * Άλλαξε το DNA σου, άλλαξε την ζωή σου - Dr. Robert Gerard
  • * Η μεγάλη Κβαντική Αλλαγή - Dr.Ervin Laszlo
  • * Η Ρομφαία - Steve Rother
  • * Συζήτηση με το θεό (τριλογία) - Neale Donald Walsch
  • * Η κοιλάδα των Ρόδων - Paul Amadeus Dienach
  • * Γεννημένοι να αγαπάμε - Leo Buscaglia